مجموعه فیلم های رباتیک و سخت افزار
فیلم های آموزشی
مجموعه 28 فیلم آموزشی سخت افزار
قرار گرفت .
Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style
دلایل بوجود آمدن این پیغام:
قبل از شروع استفاده از یک هارد درایو شما باید آ ن را به یکی از دو فرمت GPT (GUID Partition Table) یا MBR (Master Boot Record) پارتیشن بندی کنید. درواقع این دو فرمت دو راه برای نحوه ی دخیره ی اطلاعات پارتیشن ها بر روی هارد است. این اطلاعات شامل مکان شروع و پایان یک پارتیشن می باشد. بنابراین سیستم عامل شما به کمک این اطلاعات می تواند تشخیص دهد که برای بوت کردن سیستم عامل از کدام سکتور (Sector) هارد شروع به خواندن اطلاعات کند. پس این دلیل انتخاب یکی از دو فرمت MBR یا GPT قبل از استفاده از هارد می باشد.
MBR تنها تا هارد درایو هایی با حجم 2 ترابایت را ساپورت می کند. یکی دیگر از محدودیت های MBR این است که شما تنها 4 پارتیشن از نوع primary می توانید بسازید.
نسخههای پیشرفتهی ویندوز و سیستم عاملهای دیگر موجود، میتوانند از ساختار قالببندی دادهای MBR یا GPT برای پارتیشنبندی دیسکهای سخت استفاده کنند.
UEFI یا Unified Extensible Firmware Interface تکنولوژی جدید BIOS بایوس می باشد .
GPT یا GUID Partition Table تکنولوژی جدید MBR یا Master Bootable Record می باشد .
MBR یا Master Boot Record:
روش استانداردی که برای Format کردن هارد دیسک ها بصورت سنتی مورد استفاده قرار می گیرد به نام MBR معروف است.نکته بسیار مهم در خصوص MBR این است که این سیستم توانایی شناسایی پارتیشن هایی با ظرفیت بیشتر از 2 ترابایت یا 2000 گیگابایت را ندارد.
امروزه هارد دیسک ها به دو فرمت GPT (مخفف Guid Partition Table) و MBR (مخفف Master Bootable Record) دسته بندی می شوند. برای پارتیشن بندی به سبک GPT، مادربرد دستگاه باید از UEFI پشتیبانی کند. UEFI مدل توسعه یافته ای از EFI است که برای اولین بار توسط شرکت Intel به عنوان واسطی بین Firmware (مانند BIOS) و سیستم عامل برای کامپیوتر های با معماری IA طراحی و پیاده سازی شد.
GPT یا GUID Partition Table :
اکسس پوینت جهت اتصال دستگاهها به یکدیگر ( شبکه کردن ) به صورت بی سیم می باشد
سوئیچ جهت اتصال دستگاهها به یکدیگر ( شبکه کردن ) به صورت با سیم می باشد
روتر : اینترنتی که از طریق مودم به پورت آبی رنگ روتر وصل شده را در شبکه به اشتراک می گذارد .
( روتر جهت به اشتراک گذاشتن اینترنت در شبکه می باشد . )
مودم دارای یک پورت phone جهت اتصال به خط تلفن و دریافت اینترنت از ISP می باشد .
نرم افزار دیپ فریز استاندارد ورژن 8 جهت ویندوز 10 ، با معماری 32 و 64 بیتی همراه با روش کرک آن از اینجا دانلود کنید.دانلود روش کرک
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
راه حل نمایش آیکن DeepFreeze در نوار وظیفه
در صورتی که آیکن دیپ فریز در نوار وظیفه جهت غیرفعال کردن آن نمایش داده نمی شود میتوان در بایوس تاریخ و ساعت سیستم را تنظیم کرد و یا به عقب برگرداند تا آیکن آن نمایش داده شود .
در ویدئو پروژکتورهایی که پورت HDMI ندارند ( برخی از مدل های بنکیو ) جهت نمایش تصویر هم بروی پرده وهم بر روی مانیتور باید یک کابل VGA از مانیتور به پورت Monitor Out ویدئو پروژکتور که مشکی است وصل شود و یک کابل VGA دیگر از کیس به پورت Computer IN 1 که آبی رنگ است وصل شود ضمنا حتما باید دو پورت آبی و مشکی کنار هم بر روی ویدئو پروژکتور انتخاب کرد .
در این روش چون کابل مانبتور به ویدئو پروژکتور وصل می باشد باید ویدئو پروژکتور اول روشن شود تا تصویر کیس بر روی مانیتور نمایش دهد در غیر اینصورت حتی اگر کیس هم روشن باشد هیچ چیزی بر روی مانیتور نمایش داده نمی شود.( این هم یکی از معایب استفاده از کابل هایVGA به جای HDMI میباشد ) .
نکته :
کابل HDMI علاوه بر انتقال صوت و داده و تصویر با کیفیت بالا ، سریعتر از VGA باعث میشود که همزمان تصویر هم بر روی مانیتور و هم بر روی پرده نمایش دهد .
بنابراین در ویدئو پروژکتورهایی که پورت HDMI ندارند به دلیل استفاده از کابل VGA علاوه بر کیفیت پایین وهزینه بالا دوتا کابل VGA حتما باید استفاده شود.
در صورتی که از لپ تاپ به عنوان سیستم متصل به ویدئوپروژکتور استفاده می کنید به دلیل مجتمع بودن مانیتور و کیس میتوان فقط از یک کابل VGA برای نمایش همزمان تصویر بر روی لپ تاپ و پرده استفاده کرد.